ΤΕΕ

Σάββατο 8 Οκτώβρη 2016 στις 5μμ στο ΣΑΔΑΣ (Βρυσακίου 15, Μοναστηράκι) Συναδέλφισσα και συνάδελφε,
 Στην συνεδρίαση της αντιπροσωπείας ασκήθηκε έντονη κριτική από τις δυνάμεις που εκπροσωπούν την πληττόμενη κοινωνική πλειοψηφία των εργαζόμενων και άνεργων μηχανικών προς την διοίκηση του ΤΕΕ για το παράλληλο παζάρι που διενεργεί με τη κυβέρνηση στον άξονα:
Αριστερή Ενωτική Πρωτοβουλία – Εργαζόμενοι Μηχανικοί Εισήγηση προς την Α/τεε, 6 & 7/2/2016  
P { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); widows: 2; orphans: 2; }Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό σκέφτεται κάποιος λογικός άνθρωπος. Ποιο καταστατικό συλλόγου το επιτρέπει αυτό; Τι έκαναν λοιπόν οι αθεόφοβοι:
Οι συνάδελφοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι διαδικασίες ανάδειξης των θέσεων του προεδρείου της «Α» διέπονται από ένα αντιδημοκρατικό, απόλυτα πλειοψηφικό σύστημα εκλογής καθώς όλες οι θέσεις εκλέγονται χωριστά με σχετική πλειοψηφία.
σε συνάδελφους μηχανικούς, αριστερούς αγωνιστές και οργανωμένες συλλογικότητες για να ανοίξει ο διάλογος για μια μαχητική συστράτευση ενόψει των μαχών του επόμενου διαστήματος
Το είδαμε ΚΑΙ αυτό: Το ΤΕΕ Θράκης πρωτοστατεί στην ιδιωτική ασφάλιση και καλεί τους συναδέλφους να πληρώσουν τα «συμφέροντα» πακέτα περίθαλψης που έχει εξασφαλίσει από ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία.
Το ΤΕΕ πάντα στην πρωτοπορία στην μάχη ... ενάντια στους εργαζόμενους μηχανικούςΈνα επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης προτάσσει το ΤΕΕ, χέρι – χέρι με το Υπουργείο Εργασίας, ως μέσο ανακούφισης για την ανεργία στον τεχνικό κλάδο, που έχει πάρει τερατώδης διαστάσεις τα τελευταία χρόνια.